Škola preživljavanja za odrasle

Odrasli danas više nemaju vremena za sebe. Škola preživljavanja u prirodi “Agram” je ovdje kako bi Vam omogućila da svoje, i onako kratko, slobodno vrijeme provedete u savršeno iskorištenom vremenu, u prirodi i opuštajuće. naš najpopularniji tečaj za preživljavanje u prirodi i obuhvaća osnove, kao i neke napredne tehnike preživljavanja. Tečaj će vas pripremiti za sve najčešće scenarije preživljavanja u prirodi. Standard za preživljavanje u divljini izvrstan je prvi izbor za početak vaše obuke u ovim skupovima vještina preživljavanja. Iako je ovo osnovni tečaj za preživljavanje, i kvalitetan šumski čovjek ima puno toga za naučiti kroz ovaj tečaj te sadrži ponešto za svakoga, osobito za ljude iz grada!

Naša Škola preživljavanja obuhvatit će svakodnevno stvaranje prioriteta preživljavanja i tehnike koje najbolje funkcioniraju. Prioritet treninga za preživljavanje je sljedeći: Sklonište, voda, vatra, hrana, alati, orijentacija i godišnja doba! Tako će svaki novi dan na ovom školovanju pokriti jedan novi prioritet Vašeg preživljavanja. Vještine oslanjanja na sebe postavit će Vas na stazu do pune slobode u vašem životu, a to nisu samo vještine za šumu, nego vještine koje mijenjaju život i način na koji gledate svijet.

Vještine koje pokrivamo su mješavina primitivnih i modernih vještina preživljavanja. Obuka za preživljavanje nije tako teška da obitelj i djeca ne bi mogli sudjelovati. To su vještine kojima će Vaši prijatelji biti impresionirani sljedeći put kad krenete kampirati, a ujedno su to i vještine koje su Vam korisne za život. Vještine samopouzdanja uistinu vam daju osjećaj osposobljenosti, jer ćete nakon završetka programa Škole preživljavanja u prirodi AGRAM moći sigurno u bilo kojem okruženju voditi brigu o sebi, svojim prijateljima i svojoj obitelji.

Isto tako nakon završetka osnovnog školovanja možete nastaviti Školovanje za INSTRUKTORA PREŽIVLJAVANJA U PRIRODI.