Škola preživljavanja za odrasle

Odrasli danas više nemaju vremena za sebe. Škola preživljavanja u prirodi “Agram” je ovdje kako bi Vam omogućila da svoje, i onako kratko, slobodno vrijeme provedete u savršeno iskorištenom vremenu, u prirodi i opuštajuće. naš najpopularniji tečaj za preživljavanje u prirodi i obuhvaća osnove, kao i neke napredne tehnike preživljavanja. Tečaj će vas pripremiti za sve najčešće scenarije preživljavanja u prirodi. Standard za preživljavanje u divljini izvrstan je prvi izbor za početak vaše obuke u ovim skupovima vještina preživljavanja. Iako je ovo osnovni tečaj za preživljavanje, i kvalitetan šumski čovjek ima puno toga za naučiti kroz ovaj tečaj te sadrži ponešto za svakoga, osobito za ljude iz grada!

Škola preživljavanja za odrasle će se tijekom vremena proglašenja pandemije virusa COVID 19 SaRS 2, pa do ukidanja proglašenja pandemije od strane Epidemiološke službe i Stožera, provoditi kroz jednodnevne i dvodnevne izlete jednom do dva puta mjesečno. U prvom dijelu 2023. godine Škola preživljavanja u prirodi za odrasle održavati će se: 25.02.2023., 18.03.2023, 22.04.2023., 20.05.2023., 10.06.2023., 01.07.2023.

Naša Škola preživljavanja obuhvatit će svakodnevno stvaranje prioriteta preživljavanja i tehnike koje najbolje funkcioniraju. Prioritet treninga za preživljavanje je sljedeći: Sklonište, voda, vatra, hrana, alati, orijentacija i godišnja doba! Tako će svaki novi dan na ovom školovanju pokriti jedan novi prioritet Vašeg preživljavanja. Vještine oslanjanja na sebe postavit će Vas na stazu do pune slobode u vašem životu, a to nisu samo vještine za šumu, nego vještine koje mijenjaju život i način na koji gledate svijet.

Vještine koje pokrivamo su mješavina primitivnih i modernih vještina preživljavanja. Obuka za preživljavanje nije tako teška da obitelj i djeca ne bi mogli sudjelovati. To su vještine kojima će Vaši prijatelji biti impresionirani sljedeći put kad krenete kampirati, a ujedno su to i vještine koje su Vam korisne za život. Vještine samopouzdanja uistinu vam daju osjećaj osposobljenosti, jer ćete nakon završetka programa Škole preživljavanja u prirodi AGRAM moći sigurno u bilo kojem okruženju voditi brigu o sebi, svojim prijateljima i svojoj obitelji.

Isto tako nakon završetka osnovnog školovanja možete nastaviti Školovanje za INSTRUKTORA PREŽIVLJAVANJA U PRIRODI.