Vratimo obitelj u prirodu

Obitelj je osnovna jedinica društva zasnovana na zajedničkom životu užeg kruga krvnih srodnika. Obitelj mogu sačinjavati i članovi koji nisu nužno u krvnom srodstvu. Naša Škola preživljavanja u priridi Agram je obitelj. Budite Vi i Vaša obitelj dio naše obitelji.

U današne vrijeme kada se funkcija tradicionalne obitelji sve više gubi zbog radnih i dugih obaveza roditelja, ali i zbog navike djece da obitelj više nije jedina osnovna odgojna jedinica, već na njihov odgoj sve više djeluje okolina, NAŠ CILJ kao Škole preživljavanja u prirodi AGRAM, je da kroz ovaj program vratimo obiteljima njihovo zajedničko slobodno vrijeme provedeno u prirodi kroz zabavne i zanimljive događaje prepune interaktivnih odnosa između članova obitelji i više obitelji u riješavanju zajedničkih zadataka i provođenju poučnih natjecanja i igara.

Poštovanje, povjerenje i otvorena komunikacija temelji su jakih i složnih obitelji. Naš program Vratimo obitelj u prirodu potiče vrijednosti poput poštenja, pristojnosti, lojalnosti i suradnje. Svaka od tih vrijednosti bitna je komponenta u održavanju dobre obiteljske strukture.

Kao Škola, stalno polažemo sve više pažnje na obrazovanje najmlađih; djecu osnovnih i srednjih škola, kao i obitelji u kojima takvo obrazovanje ima znatno veću težinu i odgovornost, a djeci i roditeljima pružamo sadržaj i vještine koje značajno utječu na razvoj djece u zdrave i odgovorne adolescente. Želimo da djeca i roditelji upoznaju važnost odnosa s prirodom i život u njoj na poseban i uvjerljiv način. Želimo da djeca osjete slobodu i svoje odgovorno mjesto u obitelji. Ovom ugodnom pustolovinom u prirodi želimo također kombinirati i učvrstiti veze između roditelja i djece, gdje roditelji s malim naporom mogu činiti “čuda”, jer su aktivno uključeni u program, podržani od naše strane u izgradnji ustrajnosti, odlučnosti i suradnje – ukratko s uspjehom. U očima vaše djece, s tim malim, ali vrlo impulzivnim koracima, postati ćete junak i primjer.

Škola preživljavanja u prirodi Agram provodi kvalitetne programe s naglaskom na zdravlje i dobrobit svakog člana. Naša filozofija jamči učenje u sigurnom okružju. Ako ste u potrazi za avanturom za cijelu obitelj, onda, kao savršeni program za vas, isprepleten s zanimljivim učenjem u prirodi, program “Vratimo obitelj u prirodu” odlično kombinira i učvrščuje veze između roditelja i djece. PRODUBITE VEZU VAS I VAŠE DJECE.